VAPIANO UTRECHT HOOG CATHARIJNE

Recentebeoordeling


2 sterren uit 293 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vapiano Utrecht Hoog Catharijne. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 22:24 er zat een haar in het eten
14 jan 2023 om 19:22 Eten was nog goed heet en erg lekker, bezorging was binnen de verwachte tijd. Alleen jammer dat het brood dat ik had besteld ontbrak.
10 jan 2023 om 19:00 Zoals altijd goed, en de bezorger erg vriendelijk alles geleverd en op tijd
6 jan 2023 om 15:05 Verdient niet eens 1 ster. Bezorging duurde 2 uur terwijl we tegenover hun zitten, slechte service aan de telefoon + koud geleverd
5 jan 2023 om 22:26 De bezorging duurde een stuk langer. De rode saus zelf was lekker maar er zat rauwe ui door helaas.
4 jan 2023 om 18:46 Bestelling was incompleet. Pizza en pasta's waren enorm koud. Er zat totaal geen smaak aan de pasta, helft van de ingrediënten ontbrak. Heel jammer dit, zoveel geld aan kwijt krijg je dit voor terug. Bestel hier echt niet meer!
1 jan 2023 om 11:23 Pasta besteld heel smaakloos. Pizza niet gaar. Brood besteld niet gekregen. 1e keer en ook laatste keer dat ik hier bestel
21 dec 2022 om 21:55 De pasta was geleverd niet zoals besteld! Je betaald veel geld voor pasta wat niet te eten is. Het eten was koud en er ontbrak van alles aan wat aangegeven was.
19 dec 2022 om 18:46 IK VOOR HET EERST DE HELFT VAN MIJN BESTELLING NIET ONTVANGEN EN NA AL HET GEDOEN WIL IK ME PASTA ETEN HAD IK TOTAAL ANDERE GEKREGEN! Contact opgenomen maar niemand was bereikbaar! Contact opgenomen bij thuisbezorgd en die die moeten nu nog reageren!
15 dec 2022 om 18:48 Waardeloos! Garnalen waren niet eens gaar. Of er zaten kleine tussen die grijs waren. Laatste keer hier. Ik had eerst de andere beoordelingen moeten lezen. Ben beter gewend van ze. Geen roomsaus
7 dec 2022 om 12:45 Hadden een pizza en een pasta besteld, toen werd alleen de pasta gezorgd dus moesten we er weer achternabellen. Na een uur kwam de pizza dan eindelijk, koud. Smaak was wel goed maarja een koude pizza is niet lekker natuurlijk. Laatste keer voor ons.
5 dec 2022 om 20:28 Niet te eten, 2 garnalen erin en dan mensen zoveel laten betalen