VAPIANO UTRECHT HOOG CATHARIJNE

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2 sterren uit 261 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vapiano Utrecht Hoog Catharijne. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 22:41 Weinig smaak aan eten, pasta was ook wat afgekoeld. Bezorgen top
21 sep 2022 om 21:15 Pasta's goed en warm. Pizza was koud.
19 sep 2022 om 22:08 Eten was koud en smaakloos. 18 euro was al veel voor een pastaatje, maar bij deze Gore troep zou je geld toe moeten krijgen. Terwijl in het restaurant de pasta altijd heerlijk is, zeer teleurstellend.
19 sep 2022 om 18:34 Pizza smaakloos pasta super droog
18 sep 2022 om 18:19 What we got was good but we only got half our order
14 sep 2022 om 1:09 Ik heb 3 cola’s besteld en betaald maar niks ontvangen ??
7 sep 2022 om 23:28 Eten was super slecht ben allergisch voor spinazie nog netjes bij gezet maar nee hoor spinazie erin tomaat erin geen brood heel slecht pasta smaakte nergens naar! Ik bestel nooit meer !
27 aug 2022 om 22:39 Eten was smaakloos en ze waren ook een gerecht vergeten. Jammer!
23 aug 2022 om 20:04 Slecht!!!!! Geen brood bij eten !!!! Eten is ook geknoeid!!!!! We betalen om volledig te krijgen!!!!
20 aug 2022 om 0:17 Mn bestelling werd nadat ik al 30minuten aan het wachten was geannuleerd, belachelijk.
18 aug 2022 om 22:00 No bread, no cheese, even though I paid for extra… pasta was mixed with another pasta and cheesecakes tasted weird
11 aug 2022 om 22:42 Late and incorrect order ! Should be only walk in if they cant manage to make accurate deliveries