VAPIANO UTRECHT STATIONSPLEIN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 371 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vapiano Utrecht Stationsplein. Meer weten? Ontdek meer

13 apr 2024 om 22:29 Super gegeten
8 apr 2024 om 6:41 De bezorging duurde 2 uur maar die optie kan ik niet kiezen. Kan de bezorger niks aan doen. Vapiano had het denk ik druk maar dan krijg ik graag een telefoontje dat het druk is en of ik mijn eten om 9 uur savonds nog wel wil ontvangen. Eten was wel l
5 apr 2024 om 20:45 I asked for 2 ice creams and got only one, chocolate sauce spilled overall. The food was cold too.
31 mrt 2024 om 21:55 top
28 mrt 2024 om 20:43 Ik kon niet langer dan 90 minuten kiezen, maar het duurde 130 minuten..... toen kwam ook nog de verkeerde pasta. Ik wil mijn geld terug
23 mrt 2024 om 20:48 2,5 uur gewacht op het eten. Pizza was oke, pasta viel tegen.
21 mrt 2024 om 22:25 Altijd goed
21 mrt 2024 om 22:24 Goed
19 mrt 2024 om 16:35 Lekker gegeten
18 mrt 2024 om 14:18 Super verzorgd en heel lekker
12 mrt 2024 om 20:55 Elke keer doe ik een bijschrijving dat ik GEEN ui in mijn pasta wil en elke keer zit het er toch wel in? Ik houd hier gewoon niet van want dan gooi ik heel die pasta gewoon weg? Ik kan ook niet 1/2 terug naar t restaurant omdat ik aan ‘t werk ben!
10 mrt 2024 om 11:46 Ik heb meer betaald voor extra spinazie. Ik kreeg 3 stukken spinazie. Net als de tomaten je kon ze tellen. Heel weinig voor veel geld. Jammer